Ontwikkelings-management Agrodôme te WageningenConsultancy

Contractmanagement       Onderhandelen      Risicomanagement 
Verkoopmanagement        Procesbewaking

Over Agrodôme, Wageningen

Het project Agrodôme is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal partijen waaronder de gemeente Wageningen, de Woningstichting Wageningen en Wageningen UR. De gemeente Wageningen stelde daarvoor de grond beschikbaar. De Woningstichting Wageningen trad op als opdrachtgever en toekomstig eigenaar van de woningen.
Met de bouw van deze woningen toont Woningstichting Wageningen aan dat duurzaam bouwen en beheren van woningen mogelijk is. Wetenschappelijke onderzoekers van Wageningen UR zagen in het project een mogelijkheid om de kennis van duurzame bouwmaterialen te vergroten en toepassingsmogelijkheden van duurzaam geproduceerde bouwstoffen zichtbaar te maken.
Meer van dit unieke project op:
http://www.agrodome.nl

De opdracht

In opdracht van De Woningstichting Wageningen heeft KiC Consultancy het procesmanagement en verkoopmanagement verzorgd van dit ‘duurzame’ nieuwbouwproject. Het project bestaat uit vier woningen die met maximale inzet van hernieuwbare bouwmaterialen zijn gebouwd. Stichting Robinia gebruikt één van de vier woningen als informatiecentrum over duurzaam bouwen. De overige drie woningen zijn verkocht aan particulieren.

Visie op .........