Projectmanagement

Algemeen-3.JPG

Het managen van projecten is ons vak.
 
KiC Consultancy staat u als opdrachtgever bij vanaf het eerste initiatief, de ontwerp-, aanbesteding- en contractfase tot en met, indien u dit wenst, de uitvoerings-, de opleverings- en de nazorgfase. KiC Consultancy draagt er zorg voor dat uw wensen en eisen volledig worden beantwoord en wel binnen de gestelde kaders vanuit budget, planning en kwaliteit. Hierbij vervult KiC Consultancy bij voorkeur de rol van gedelegeerd opdrachtgever.

KiC Consultancy is bedreven in het samenbrengen van de juiste kennis en competenties, welke noodzakelijk zijn voor het project en het vlot doorlopen van de processen.

Op het moment dat u naast het ontwikkelingsproces ook de regie over het project en of de realisatie hiervan wil uitbesteden, het zogenaamde bouwmanagement, bent u bij KiC Consultancy op het goede adres.
KiC Consultancy kan voor u als brug fungeren tussen de uitvoerende partijen en u als opdrachtgever. Tijdens alle facetten van het project wordt, volgens een eigen methode, gestuurd op Geld (kosten), Organisatie (samenwerking), Tijd (planning), Informatie (documentbeheersing en fasedocumenten) en Kwaliteit (processen en product). Maar ook Risico’s (kansen, bedreigingen en beheersing) komen hierbij aan bod. Het gaat hierbij om het controleerbaar maken van de verschillende acties en het beheersbaar maken van de verschillende risico’s.

Wilt u meer weten van wat KiC Consultancy u kan bieden op het gebied van projectmanagement?
Kijk dan onder consultancy.

Visie op .........