Diensten

U bent voornemens om compleet nieuwe huisvesting te realiseren voor uzelf of voor uw gebruikers c.q. huurders? U wilt op basis van een gedegen businessplan een vernieuwend vastgoedconcept en of businessconcept op de markt zetten? U wilt als belegger of (zorg)bestuurder een bestaand object compleet herontwikkelen met mogelijk een andere invulling gebaseerd op een nieuw businessplan en daarmee een hoger rendement? Of hebt u een unieke locatie op het oog waarbij u de feitelijke technische en commerciële ontwikkelingen van uw project wilt outsourcen? 
Dan bent u bij KiC Consultancy op het juiste adres.  
Diensten WS-1.JPG
KiC Consultancy heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van vastgoed- en businessconcepten, zowel op project- als op organisatieniveau. De organisatiedoelstellingen vormen daarbij altijd het vertrekpunt.
Mocht blijken dat die doelstellingen onvoldoende gedefinieerd zijn, dan kan KiC Consultancy u helpen om ze scherp te krijgen.

Het realiseren van organisatie brede programma’s maken daarnaast in toenemende mate, ook onderdeel uit van de consultancyopdrachten van KiC Consultancy. 
KiC Consultancy houdt zich naast conceptontwikkeling bezig met drie types van management;
Ontwikkelings- en projectmanagement als het sec gaat om één project en één locatie en portfoliomanagement als het gaat om de vraag in welke richting zich verschillende projecten bewegen en of wordt voldaan aan de centrale uitgangspunten en beleidsdoelstellingen van de organisatie.

Visie op .........