Disclaimer

Algemeen

De op deze website gepresenteerde gegevens zijn gebaseerd op de meest actuele informatie op het moment van publicatie. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan het echter voorkomen, dat op de site getoonde gegevens inmiddels zijn gewijzigd of onjuistheden bevat. KiC Consultancy wijst iedere aansprakelijkheid in dat verband van de hand. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn.

Copyright

Op alle documenten die beschikbaar worden gemaakt op deze website is copyright van kracht. Het gebruiken van beschikbaar gemaakte documenten is niet toegestaan zonder toestemming vooraf. Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde documenten alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de documenten is niet toegestaan. Reproductie of distributie van de documenten buiten de kennis en toestemming van KiC Consultancy is door de wet verboden.

Links naar websites van andere partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van KiC Consultancy. KiC Consultancy is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door KiC Consultancy gezien als een service en niet als een vereiste.

Contact

Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met KiC Consultancy via info@kic-consultancy.nl. Daarnaast kunt u ons ook via e-mail berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op deze website. Copyright © 2014 KiC Consultancy. Alle rechten met betrekking tot getoonde informatie op de website, voor zover niet uitdrukkelijk anders vermeld, behoren toe aan KiC Consultancy.